U 'ORGANIZACIJI' GROBARA

Rakitić i Neuer bili su žrtve srpskog razbojnika

19.09.2014 u 14:54

Bionic
Reading

Prema pisanju srpskih medija, u Münchenu je uhapšen srpski državljanin kojeg se sumnjiči za više od tisuću pljački i razbojništava diljem Njemačke

A ono što daje 'ekskluzivitet' cijelom slučaju jest i činjenica da je ovaj drski lopov opljačkao i kuće vratara njemačke reprezentacije i Bayerna, Manuela Neuera, te našeg Ivana Rakitića, dok je 'Raketa' bio član Schalkea.

Kako pišu Večernje novosti, lopov je poznatom vrataru ukrao nakit i satove, vrijedne više desetaka tisuća eura. A jedan od Neuerovih satova pronađen je u Šapcu.

Kako isti izvor navodi, nakit i satovi pronađeni su u akciji njemačke i srpske policije kod djevojke ovog razbojnika, koja živi u gradu u Mačvi.

Neuer se na meti lopova našao u studenome 2011. godine. Njemački mediji objavili su da je nogometaš opljačkan dok je spavao, a pored njega je bila djevojka Kathrin Gilch. Razbojnik je ušao kroz prozor i odnio više tisuća eura, nakit i satove.

Tih dana njemački su mediji pisali i o učestalim pljačkama drugih nogometaša, a između ostalog našeg Ivana Rakitića, kojem je ukradeno roba vrijedna nekoliko desetaka tisuća eura, te bivšeg grčkog izbornika Otta Rehhagela

U cijeloj priči Večernjih novosti istaknuto je da je u akciji srpske i njemačke policije uhapšeno još desetak ljudi, s time da su brojoni od njih članovi najjače frakcije Partizanovih navijača Grobara, Zabranjenih.