LIJEPO DRUŽENJE

Navijačka ljubav! Klinci osvojili srca Dinamovih igrača

14.09.2014 u 15:50

  • +7

Druženje igrača GNK Dinamo s navijačima u Arena centru

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

Bionic
Reading

Igrači Dinama su u subotu navečer upisali sedmu prvenstvenu pobjedu i zadržali vodeće mjesto na ljestvici, u nedjelju ujutro odradili trening, a potom klupskim autobusom požurili u Arenu Centar gdje ih je u "Kids corneru" čekalo stotine najmlađih navijača

Zabava, mini nogomet, soccerama, facepainting, Plavko, cijela momčad Dinama i stotine djece – to je bila slika u nedjelju oko podneva u zagrebačkom Arena Centru. Dinamo Kids corner počeo je u 11 sati, a okupljenoj djeci je uz odličnu muziku, bogati sadržaj i simpatičnu voditeljicu Ivu Šulentić brzo došlo podne kada su došli – igrači Dinama.

'Lijepo je vidjeti veliki broj djece i biti danas ovdje. Užitak je biti okružen iskrenom ljubavlju kakvu mogu pružiti samo djeca i kada god postoji mogućnost za ovako nešto mi ćemo rado doći', rekao je trener Dinama Zoran Mamić koji se i sam nebrojeno puta slikao s djecom, ali i nešto starijim navijači(ca)ma.

Velika zvijezda bio je naš najbolji strijelac Duje Čop koji je jedva našao malo vremena kako bi opisao dojmove:

'Prekrasno je danas biti ovdje. Malo me već boli ruka od potpisivanja autograma, ali ako me zbog nečega treba boljeti onda je ovo najbolji razlog. Stvarno je lijepo ovdje, uživamo i krasno je biti okružen djecom. Trebali bi ovo i češće organizirati kako bi novi igrači koji su došli stekli osjećaj koliko ljudi vole Dinamo i koliko taj klub znači.'

Sva djeca kući su otišla opskrbljena bilježnicama najdražeg kluba, potpisima svojih idola te brojnim slikama za vječnu uspomenu. Naravno, bio je ovo tek uvod i druženje kojim su Modri najavili utakmicu 1. kola Europske lige protiv Astre koja se igra u četvrtak u 19 sati na Maksimiru.