ZONA SUMRAKA

Nevjerojatno za što hrvatska policija traži kaznu zatvora!

02.09.2014 u 11:36

Bionic
Reading

Četiri mjeseca nakon odigrane utakmice finala hrvatskog nogometnog kupa približava se pravni završetak jedne od najbizarnijih priča s hrvatskih tribina

Tijekom dvoboja Dinama i Rijeke na Maksimiru izvan fokusa TV kamera vodila se zasebna priča na istočnoj tribini. U sektor koji su polako počeli popunjavati Bad Blue Boysi moglo se ući s ulaza tri i četiri. Tom prilikom bilo je potrebno minimalno tri puta pokazati ulaznicu redarima i samo tako moglo se ući na sektor koji je bio u potpunom okruženju redara Sokol Marića i intervenetne jedinice MUP-a.

Nakon utakmice okružena navijačka grupa usmjerena je samo prema jednom izlazu (broj četiri) i tko nije imao ulaznicu za taj sektor (nije pomagao niti sektor tri, s kojima se po uputstvu istih tih zaštitara ulazilo u navedeni sektor) bio je usmjeren u 4. policijsku postaju. Stotinjak navijača tako je nakon klasične zamke provelo noć u pritvoru i prekršajnoj obradi.

Četiri mjeseca kasnije privedene navijače čeka izlazak pred suca za prekršaje, a na facebook profilu stranice izagola.hr objavljen je potpisani policijski dopis sudu kojim se traži kazna zatvora (uz zabranu dolaska na Dinamove utakmice uz obavezno javljanje policiji...) za navedeni prekršaj.