DRAMA NA MORU

Opasna UFC-ova ljepotica spasila život svekrvi!

14.07.2014 u 15:46

Bionic
Reading

Miesha Tate pokazala je kako u paničnim situacijama razmišlja hladne glave. Na nedavnom odmoru u Meksiku, spasila je život majci svog dečka, UFC-ovog borca Bryana Carawaya

Naime, nakon nedavne pobjede protiv Erika Pereza, Caraway je odlučio svoje roditelje, te djevojku, borkinju UFC-ove bantam kategorije, počastiti praznicima u meksičkom Cancunu. I sve je teklo po planu, dok ekipa nije odlučila provesti dan roneći u bespućima Karipskog mora. U druženje s ribicama se upustila i Carawayeva majka, koja je u svojim 60-ima, te boluje od astme.

Hrabra gospođa na pučinu je ponijela dva inhalatora; jedan je stavila u svoje ronilačko odijelo, a drugi je ostavila na brodu. Inhalator iz ronilačkom odijela je ispao, što ne bi bio veliki problem da netko nije stvorio paniku u moru. Bryanova majka uplašila se da je riječ o dolasku morskog psa, te je ubrzano počela plivati prema brodu.

No, panika pomiješana s napornom fizičkom aktivnošću za nju je bila opasna kombinacija, te je gospođa Caraway ostala bez daha. Nekako su je podigli na brod, no nije mogla udahnuti. Tada je počela akcija spašavanja. Bryan i Miesha su također doplivali do broda i pronašli majku već plavu. Vodići su počeli s akcijom oživljavanja, no majka Caraway nije davala znakove života. Tada joj je Miesha stavila u usta njen inhalator, no i dalje nije bilo nikakvih znakova,' prenosi Fight Site.

Carawayu je bilo jasno da neće stići doći do obale, niti pričekati dolazak helikoptera. I kad su svi mislili kako nema povratka, te da će gospođa umrijeti, Miesha je uzela inhalator, napumpala zrak iz njega u svoja usta te je počela s oživljavanjem 'usta na usta'. Kasnije je rekla kako joj je bilo jasno da je riječ o napadu astme, te da inhalator ne djeluje jer unesrećenoj Caraway nisu bili oslobođeni dišni putevi. Nakon nekoliko ciklusa oživljavanja na usta, Bryanova majka je napokon počela samostalno disati.