DRUŽENJE S NAVIJAČIMA

Zgodni vaterpolisti zaludili Šibenik!

09.06.2014 u 21:01

  • +7

Zgodni vaterpolisti zaludili Šibenik

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

Bionic
Reading

Grad vaterpola Šibenik ponovno je dom hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji. Zgodni vaterpolisti trenutke opuštanja posvetili su najvjernijim navijačima i obožavateljima najtrofejnijeg hrvatskog sporta, ali i izmamili osmijehe na licima Šibenčanki i brojnih turista.

'Počele su pripreme i najozbiljnije smo koncentrirani na naš ovogodišnji cilj – medalju na Europskom prvenstvu. No, za naše navijače, koji su tu za nas kad je najteže, uvijek ćemo pronaći vremena,' izjavio je reprezentativac Petar Muslim.

Vaterpolisti su u B.netovom prodajnom mjestu u centru Dalmare odmjerili snage s brojnim navijačima u video igri automobilskih utrka, spremno dijelili autograme i fotografirali se za uspomenu. Iako u trenucima opuštanja često i sami igraju razne video igre, vaterpolisti su se ovog puta dobro namučili vozeći auto utrke protiv navijača.

'Istina je da u trenucima opuštanja često jedni protiv drugih igramo igre na konzoli, no danas su mlađi bili bolji. Dobro sam se namučio danas no energija ovih mladih ljudi dodatna nam je podrška koja nam u ovim trenucima i treba,' pričao je golman Marko Bijač.

Barakude se u Šibeniku pripremaju za nadolazeće Europsko prvenstvo koje se u Budimpešti igra od 13. do 26. srpnja 2014. Na pripremama u Šibeniku su golmani Josip Pavić, Marko Bijač i Ivan Marcelić, centri Nikša Dobud, Franko Geratović i Luka Lončar, bekovi Ivan Milaković, Kristijan Milaković, Andro Bušlje i Ivan Buljubašić, vanjski igrači Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Ivan Domagoj Zović, Antonio Buha, Maro Joković i Luka Bukić.

Hrvatski reprezentativci nedavno su snimili i najavnu kampanju ususret Europskom prvenstvu 'Hvala Vam' u kojoj pozivaju igrače na bodrenje u vrućoj atmosferi u Budimpešti, a koju su omogućili partneri PBZ Card i B.net, službeni telekom Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Ovog ljeta uz Europsko prvenstvo naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu, a dokumentarni serijal Barakude proslavljenog redatelja Petera Radovicha uskoro ćemo pratiti u programu NOVE TV.