MOGUĆE JE I TO!

Ostao predsjednik iako je u istražnom zatvoru

11.04.2014 u 12:51

Bionic
Reading

Izvršni odbor Nogometnog saveza Karlovačke županije nije na sinoć održanoj sjednici suspendirao svog predsjednika Nevena Šprajcera koji se nalazi u istražnom zatvoru zbog sumnje u kriminalne radnje u Nogometnom klubu Karlovac

Izvršni odbor priopćio je danas medijima da se raspravljalo o istrazi i spriječenosti predsjednika da obavlja svoju funkciju no odlučeno je da će vodstvo Nogometnog saveza Karlovačke županije preuzeti zamjenici predsjednika Zlatko Sentigar i Ranko Bastaja kao i ostali članovi Izvršnog odbora Željko Berislavić, Tugomir Majdak, Dario Mrzljak, Ivica Salopek, Ivan Sopčić, Marin Svetić, Damir Šalov i Krešimir Perković.

Krešimir Perković kazao je danas Hini da do njega dolaze glasovi da je on jedan od šestero osumnjičenika u istrazi za više kaznenih dijela zbog koje su u pritvoru Šprajcer i bivši predsjednik Kluba Boris Kozjan.

'Službenu obavijest o tome da se i mene sumnjiči ja nemam niti sam pozvan na saslušanje, osim što sam bio na obavjesnom razgovoru u policiji prije više od godinu dana. U interesu mi je da se sve ovo razrješi što prije', rekao je Perković.