OKRŠAJ DO SMRTI

Chuck Norris o veličanstvenoj borbi koja se pamti i nakon 40 godina

Bionic
Reading

Novinari s portala Bloody Elbow imali su čast odraditi intervju s legendarnim Chuckom Norrisom (74), kojeg mnogi znaju zahvaljujući glavnoj ulozi u Teksaškom Rendžeru, kao i čuvenoj borbi s Bruceom Leejom u filmu Return of the Dragon.

Chuck, osim što je impresionirao brzinom koju je demonstrirao na samostojećoj lutci, prisjetio se trenutka kada ga je Bruce pozvao na filmski set - s ciljem da odrade okršaj za pamćenje.

Borba je postala upravo to, jer prošlo je više od 40 godina, a svaki ljubitelji filmova s borilačkom tematikom zna o kojoj se sceni radi.

'Bruce Lee i ja smo bili vrlo dobri prijatelji, trenirali smo zajedno oko tri godine, prije nego što je otišao u Hong Kong kako bi nastavio sa svojom filmskom karijerom. Nisam se čuo s njime otprilike dvije godine, i onda me je odjednom nazvao. Rekao je, 'Napravio sam dva filma u Hong Kongu, i vrlo su uspješni. Želim sada u filmu odraditi borilačku scenu koju će svi pamtiti. Želim da se scena odradi u rimskom Koloseju, i želim da ti budeš moj protivnik,' rekao je Norris čije riječi prenosi Profightstore te je dodao:

'Tada sam imao svjetsku titulu. Iz šale sam ga pitao, 'Tko će pobijediti?' On je odgovorio, 'Ja ću pobijediti, ja sam zvijezda tog filma!' Rekao sam mu, 'Aha, shvaćam, želiš pobijediti svjetskog šampiona.' On je rekao, 'Ne, želim ubiti svjetskog prvaka.' Pristao sam na ulogu i film je postao nevjerojatno uspješan. Čak i danas.'

Chuck protiv lutke
Legendarna filmska scena