VELIKI PROBLEMI

Jedan od najvećih plivača proživljava dramu u bolnici!

08.04.2014 u 17:44

Bionic
Reading

Legendarni australski plivač Ian Thorpe nalazi se na odjelu intenzivne njege u bolnici u Sydneyju te prima terapiju kojom mu liječnici pokušavaju ukloniti infekciju zbog koje bi mogao ostati bez lijeve ruke

Thorpe, koji u bolnici proživljava pravu dramu, prema navodima australskih medija infekciju je dobio nakon operacije ramena koju je obavio u Švicarskoj.

U veljači je objavljeno kako se 31-godišnji Thorpe bori s depresijom zbog bolova u lijevom ramenu.

Svoje najveće uspjehe u karijeri Thorpe je ostvario na OI u Sydneyju 2000. godine, na kojima je osvojio tri zlata i dva srebra, a ukupno je u karijeri osvojio pet zlatnih olimpijskih odličja. Nakon povlačenja 2006, prije tri godine Thorpe se pokušao vratiti u svjetski vrh, ali se nije uspio izboriti za mjesto u australskoj reprezentaciji za nastup na OI u Londonu.

Podsjetimo, prije dva mjeseca Thorpe je završio u rehabilitacijskoj klinici u Sydneyju nakon što ga je policija pronašla kako potpuno dezorijentiran pokušava provaliti u vozilo. Njegov je agent objasnio da je Thorpe uzimao antidepresive i još neke lijekove kojima je ublažavao bol u ramenu.

Hoće li se nekada veliki plivač uspjeti izvući iz ove teške situacije?