DIVLJALO SE I U BEČU

U Italiji krvavo: navijač Ajaxa kritično, ranjeni i arsenalovci

12.12.2013 u 13:06

Bionic
Reading

Krvave scene u Italiji obilježile su posljednje kolo natjecanja po skupinama najelitnijeg nogometnog natjecanja Lige prvaka..

Dvojica navijača Ajaxa izbodena su u Milanu, a jedan od njih, koji je zadobio nekoliko ubodnih rana u trbuh, nalazi se u kritičnom stanju. Incidenti su se dogodili nakon utakmice Milana i Ajaxa, koja je završila bez pogodaka, nakon koje je prolazak u osminu finala izborio talijanski klub.

Mirno nije bilo ni u Napulju, gdje su domaći navijači ranili dvojicu pristaša engleskog Arsenala, koji je gostovao kod Napolija. Srećom, nijedan se ne nalazi u ozbiljnom stanju.

Talijanski viceprvak je slavio s 2:0, ali je unatoč tome ispao iz natjecanja Lige prvaka zbog lošijeg međusobnog omjera u krugu s Borussijom Dortmund i Arsenalom. Podsjetimo, sve su tri momčadi završile grupnu fazu natjecanja s 12 bodova na svom kontu.

Neredi, nažalost, nisu zaobišli ni Beč. Tamo su divljali huligani ruskog Zenitovi, koji su bakljama gađali domaće navijače Austrije. Pravovremenom intervencijom policije spriječeni su neći neredi.