OTVORIO DUŠU

Tyson priznao i zavapio: Alkohol će me ubiti!

24.08.2013 u 22:29

Bionic
Reading

Godinama Mike Tyson u javnosti nastoji ostaviti dojam da živi neporočno, zdravim, veganskim načinom života. Da ipak nije tako priznao je javno nakon prve borbe koju je promovirao

'Ja sam pijanac. Život mi je u opasnosti,' rekao je Tyson nakon meča između Dominikanca Argenisa Mendeza i Kanađanina Arasha Usmaneea, koji se odigrao u petak navečer u New Yorku pod promotorskom palicom jednoga od najvećih boksača u povijesti, danas 47-godišnjaka.

'Loš sam čovjek. Napravio sam u životu velik broj loših stvari. Želim da mi oprostte. Želim promijeniti svoj život, želim živeti drukčije. Želim ostati trijezan jer ne želim umrijeti. Život mi je ugrožen zato jer sam alkoholičar.'

Priznao je također da je proteklih godina lagao da je čist i da nema problema s ovisnostima.

'Trenutačno sam šest dana čist od alkohola i od trave. Za mene je to čudo. Lagao sam kad sam govorio da sam čist. Nisam bio. Točnije, nisam bio čist od alkohola. Od droge jesam, ne uzimam je odavno,' zakleo se ponovno najmlađi svjetski profesionalni prvak u povijesti teške kategorije, koji je tijekom karijere patio od ovisnosti o kokainu.

Prije nekoliko mjeseci Tyson je precizirao da je izgubio 400 milijuna dolara zarađenih tijekom boksačke karijere, te da je trenutačno u dugu od oko 20 milijuna dolara.