VESELO U ČAPLJINI

Gužva u kafiću: Štimac i napadači, Bulić i Thompson...

01.06.2013 u 12:50

Bionic
Reading

Hercegovačka nogometna javnost ovih dana broji puno više članova od uobičajenog. Uz granicu su hrvatski nogometni reprezentativci i svaki njihov korak budno se prati

Tako je izbornik Igor Štimac sinoć odlučio 'izvesti' dvojicu napadača Ivicu Olića i Nikicu Jelavića. Otišli su u čapljinski lokal u kojemu se osnivala podružnica Uvijek vjernih za taj dio Hercegovine. Dočekani su emocijama, skandiranjem i bakljama, no navijačkoj atmosferi unatoč mogli su se naposlijetku malo i opustiti.

No, tada je krenuo novi urnebes jer su, prenosi vodeći hercegovački portal bljesak.info, u kafić došli i pjevači Mate Bulić i Marko Perković Thompson koji su sjeli s predstavnicima reprezentacije. Dva sata su svi zjaedno sjedili i razgovor kontinuirano prekidali kako bi se potpisivali ili se slikali s navijači/ca/ma.


'Navijači iz Hercegovine su uvijek bili među najvjernijim navijačima Hrvatske nogometne reprezentacije i činilo mi se važnim doći i podržati osnivanje udruge Uvijek vjerni Čapljina, pogotovo ako znamo da je naš Nikica odavde. Ovu ljubav koju Hercegovina daje reprezentaciju nemoguće je nadomjestiti,' kaže izbornik Igor Štimac.

Zvijezde večeri u trenucima predaha