SREĆA U NESREĆI

Srpska tenisačica slomila srce dečku pa ovaj pokušao samoubojstvo

28.03.2013 u 09:17

Bionic
Reading

Treća srpska tenisačica po rejtingu, Bojana Jovanovski, ovih je dana u vrlo neugodnoj situaciji. Umjesto da se s ekipom priprema za Fed Cup između Srbije i Njemačke, Bojani Jovanovski koncentraciju i mir remeti bivši dečko Petar Čavić

Naime, prema pisanju Blica, nakon višemjesečne i idilične ljubavne veze, cijelu su priču sveli u par riječi - Od fatalne ljubavi do pokušaja samoubojstva. Jer nesretnog su Petra Čavića iz hladne rijeke i od sigurne smrti spasili ribari i slučajni prolaznici.

'Bili smo u vezi dvije godine. Volio sam je i ona mene. I sada je volim, ali je njezin otac bio protiv mene. Zato me je i ostavila. Vidjeli smo se dva dana prije ovoga, predložio sam joj da živimo zajedno, ali... Nisam je mogao preboljeti i odlučio sam se ubiti', rekao je po izlasku iz bolnice nesretni Čavić.

Inače, Petra su spašavali na reanimaciju Urgentnog centra, ozlijedio je noge, ali ozljede nisu teške i bit će dobro. Iako srpska tenisačica nije ostala hladna zbog cijelog događaja, iz njezinih se riječi da zaključiti da od povratak u ovu vezu neće biti ništa, a Petru je poželjela sve najbolje.

'U šoku sam. Istina je da smo Petar i ja bili u vezi koja se nedavno završila. Iako smo ostali u prijateljskim odnosima, u posljednje vrijeme sam 100 posto koncentrirana na treninge i pripreme za sljedeće dvoboje u FED Cupu, tako da iskreno ne znam o čemu je riječ. Petru želim sve najbolje i da uspješno izađe iz svega ovoga'.