HOT, HOT, HOT!

Pogledajte Barcin kalendar sa superseksi curama u tangicama

29.11.2012 u 07:42

Bionic
Reading

Klub navijača La Penya Lombarda angažirao je za kalendar ljepotice Denise Acquistapacu, bivšu curu Marija Balotellija, i Didi Fumagalli, nove velike nade talijanske manekenske scene, i te dvije dame nesumnjivo će prodrmati navijačku scenu

Talijanski klub navijača Barcelone objavio je superseksi kalendar s manekenkicama koje tek djelomično skrivaju svoje ženske čari, najčešće s krpicama u bojama ili s oznakama katalonskog velikana. Promocija kalendara bila je još 18. studenoga, no prva ludnica očekuje se upravo sada, u predblagdansko vrijeme kad će Barcini navijači iz cijelog svijeta početi masovno kupovati suvenire.

Klub navijača La Penya Lombarda angažirao je Denise Acquistapacu, bivšu curu Marija Balotellija, te Didi Fumagalli, nove velike nade talijanske manekenske scene, i te dvije dame nesumnjivo će prodrmati navijačku scenu.

Prihod od prodaje kalendara bit će uplaćen u dva humanitarna fonda: jedan je fond za borbu protiv leukemije iz Bergama, a drugi vezan uz liječenje rijetkih bolesti iz Lecca.