MAMIĆU, ODLAZI!

Antimamićevske poruke stižu i iz daleke Gane

25.10.2012 u 14:14

Bionic
Reading

Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić opet se našao na tapeti Bad Blue Boysa, odnosno dijela navijača koji se zalažu za to da u maksimirskom klubu steknu pravo glasa

Akcija Zajedno za Dinamo stigla je do daleke Gane. U želji da Dinamovom izvršnom predsjedniku Zdravku Mamiću poruče kako je nepoželjan, netko od njegovih nesimpatizera angažirao je radnike tvrtke Enikon, inače registrirane za poslove izgradnje industrijskih, petrokemijskih i energetskih objekata i postrojenja diljem svijeta, da poziraju s već poznatom fotografijom kojom dominira prekrižena glava Zdravka Mamića, a u potpisu piše - 'Mamiću odlazi!'.

Iako vjerojatno nisu znali o čemu se radi, radnici su pristali pozirati za hrvatske medije koji će sasvim sigurno objaviti ovu fotografiju. Podsjetimo, borbu Bad Blue Boysa sa Zdravkom Mamićem prije nekoliko dana podržali su i navijači Panathinaikosa, a Dinamovi su navijači diljem svijeta, gdje god bi se našli, isticali istu poruku.

Naravno, ova fotografija Zdravku Mamiću sasvim sigurno nije draga i neće mu dobro sjesti, no za razliku od dosadašnjih, na kojima je bilo uvreda, pa čak i prijetnji, vjerujemo da će se ovoj čak i sâm Zdravko nasmijati. Jer ne kaže se bez veze - 'za dobrim se konjem prašina diže'.