KAKAV MARKETING

Za koga je poruka s najduhovitijeg transparenta?

17.10.2012 u 18:30

Bionic
Reading

Domišljatost i originalnost hrvatskih navijača - nema granica. Tako je i jedna mala grupica prijatelja iz Zelčina, predgrađa Valpova, dočekala svojih pet minuta slave, a pažnju je privukla transparentom 'Prodajem prasce' koji su izvjesili na utakmici Hrvatske i Walesa u Osijeku

Iz jednog od 'belih sela', to jest četiri prigradska naselja Valpova, točnije Zelčina, stigla je na utakmicu u Osijeku vesela družina, a odao ju je transparent 'Prodajem prasce'. Iako su neki objavili kako je poruka reklamna, riječ je samo o dobroj zafrkanciji.

Dečki su na transparentu napisali i broj gdje se 'prasci' prodaju, pa smo ih kontaktirali, a objašnjenje o ideji dao je Mihael, ponosni vlasnik ideje.

'U našem selu živi 300-tinjak ljudi, a većina njih se bavi poljoprivredom. Naravno, zato se na skoro svakoj kući može vidjeti i natpis 'Prodajem prasce', što je nama bila vodilja kada smo osmišljavali tekst za naš transparent. Naravno, htjeli smo biti imati prepoznatljivu poruku i očito smo u tome uspjeli', rekao je za tportal.hr Mihael, pa i prepričao povijest transparenta.

'Prvi smo ga put imali u Zagrebu na utakmici protiv Turske prošle jeseni, međutim, nisu nam ga dali izvjesiti. Potom smo ga odnijeli u Poljsku na Euro i moram reći da je na dvoboju s Irskom ponosno krasio stadion u Poznanju. Naravno, ne u prvom redu. A nosio ga je i kolega na utakmicu sa Španjolskom. Sada u Osijeku visio je kratko jer na ograde se nije smjelo ništa izvjesiti tijekom prvog dijela, pa smo ga objesili pod poluvremenom, kada je i nastala ova fotka, ali vrlo brzo nam ga je skinuo jedan od redara. No, ne žalimo previše, napravit ćemo mi novi i veći', završio je Mihael priču o transparentu.