BARCIN 'DEČKO ZA SVE'

Ispovjest kriminalca: Zvijezdama sam rješavao probleme seksa i cuge

11.10.2012 u 13:09

Bionic
Reading

U vrijeme svog zaposlenja u Barceloni, Rojo je radio i kao tjelohranitelj i to ni manje ni više nego najboljem nogometašu svijeta - Lionelu Messiju

Daniel Rojo, osuđivani kriminalac, otkrio je neke detalje kad je za vrijeme 'vladavine' Franka Rijkaarda radio u španjolskom divu Barceloni kao 'sakupljač pijanih nogometaša'.

'Počeo sam raditi u Barceloni 2006. godine, a zaposlio me tadašnji trener Rijkaard. Moj je zadatak bio da idem po igrače u noćne klubove kada se napiju te nisu u stanju upravljati automobilom' rekao je Rojo, te nastavio svoju priču.

'Jednom sam pronašao igrača kada ga u VIP prostoru jednog noćnog kluba oralno zadovoljavaju sestre. Rekao mi je da ga je fotografirao jedan novinar te da ga potražim i oduzmem fotoaparat', ispričao je Rojo za talijansku Gazzettu dello Sport.

U vrijeme svog zaposlenja u Barceloni, Rojo je radio i kao tjelohranitelj i to ni manje ni više nego najboljem nogometašu svijeta - Lionelu Messiju.

'Kada bih sjeli vani na ručku Messi je uvijek inzistirao da sjednem pored njega i da se ne osjećam kao da sam 'na poslu'. Uvijek je slušao moje priče i bio tih. Sjajan je to i ponizan momak. Njemu su čak i zabranili izlaske jedno vrijeme', zaključio je Rojo.