ŠTO ĆE REĆI FERGUSON

Igrač Uniteda uhićen zbog seksa u javnosti

07.09.2012 u 17:49

Bionic
Reading

Nadolazeća zvijezda engleskog nogometnog kluba Manchester United, Luke McCullough, uhićen je od strane liverpulske policije zbog seksa u javnosti

McCullough (18), koji je prošle sezone bio kapetan juniorske momčadi 'crvenih vragova' i kojeg mnogi smatraju nasljednikom Jonnyja Evansa, je uhvaćen kako u pet sati ujutro (ponedjeljak), na stubištu jedne zgrade, ima seksualni odnos s 19-godišnjom plavušom.

Policijska patrola primijetila je par kako poluodjeven dolazi kod stubišta jedne zgrade kada ih je upozorila i 'zamolila' da se zaputi kući. Međutim, nestašni McCullough i nepoznata plavuša izdržali su samo do idućeg stubišta, u kojem su započeli s 'akcijom' tijekom koje ih je policija uhitila.

'Plazili su jedno po drugom i jednostavno si nisu mogli pomoći. Upozorili smo ih, ali nisu nas poslušali, tako da nismo imali drugog izbora nego da ih uhitimo', rekao je glasnogovornik mersisajdske policije.

McCullough je proveo nekoliko sati u ćeliji prije negoli je pušten kući, dok je plavuša, nakon što je 'priznala' pogrešku u razgovoru s policijom, puštena odmah.