A KADA DOĐU KOŠARKAŠICE

Sportaši se iskazali kao pravi manekeni

09.07.2012 u 09:37

Bionic
Reading

Sportska odjeća kineskog proizvođača 361° (361 Degrees) predstavljena je na malom bazenu Sportskog parka Mladost

Među manekenima su bili i Nenad i Neven Žugaj, Bojan Jovanović, Anton Glasnović, članice hrvatske rukometne reprezentacije Ivana Lovrić, Andrea Penezić, Sonja Bašić, Jelena Grubišić, Vesna Milanović Litre, te članica hrvatske košarkaške reprezentacije Emanuela Salopek, redom hrvatske olimpijke i olimpijci čije ćemo nastupe uskoro pratiti u Londonu.

Tvrtka 361°, sa sjedištem u Xianmenu, utemeljena je 2003. i jedna je od najbrže rastućih proizvođača sportske odjeće u Kini, a svoje proizvode prodaje u 7800 dućana diljem te zemlje.

Novi sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora istodobno je sponzor još nekoliko nacionalnih olimpijskih odbora, zatim međunarodnih sportskih federacija, kao što je Svjetska biciklistička federacija, međunarodnih sportskih događanja, među kojima su Olimpijske igre mladih Nanjing 2014., te raznih kineskih reprezentacija i velikih sportskih događanja u Kini. 361° sponzor je i NBA košarkaša Kevina Lovea, skakača s motkom Stevea Hookera, plivača Suna Yanga te jamajčanskih sportaša Michaela Fratera, Brigitte Foster, Natashe Ruddock i Josefa Robertsona.

Predstavljenu odjeću hrvatski će sportaši nositi na svečanosti otvaranja i zatvaranja, na svečanom uručenju medalja, te u svoje slobodno vrijeme.