tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+13
Pula
+17
Rijeka
+14
Zadar
+17
Split
+15
Dubrovnik
+13

TRAGEDIJA U FRANCUSKOJ

Strava - dvije osobe poginule na reliju

Natjecatelj koji je nastupio na regionalnom reliju u južnoj Francuskoj izgubio je kontrolu nad automobilom i zaletio se u publiku. Pritom je ubio dvije osobe i ozlijedio njih najmanje 15, priopćila je policija

Datum objave:
19.5.2012 20:40

Zadnja izmjena:
19.5.2012 20:43

Vezane teme

Uzrok nesreće na reliju koja se dogodila u selu Plan-de-la Tour, u blizini Toulona, nije poznat, rekao je policajac koji je u skladu s propisima ostao anoniman. Najmanje četiri ozlijeđene osobe su u teškom stanju.

Svjedoci kažu da je vozač napravio pogrešku na raskrižju na kojem je trebalo skrenuti desno. Umjesto toga, on je vozio i dalje ravno, te udario u skupinu gledatelja, koja je uključivala i nekoliko djece.

Vozač koji je skrivio nesreću prebačen je u bolnicu. Lokalne vlasti su čekale ustanoviti je li njegovo stanje takvo da ga se može provesti u pritvor.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr