tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+16
Pula
+17
Rijeka
+18
Zadar
+15
Split
+18
Dubrovnik
+20

MARKETINŠKI RAT

Seksi djevojke opet uznemirile nogometne moćnike

Neke kompanije su toliko financijski jake da si mogu dozvoliti i provokativne marketinške akcije koje nisu u skladu sa zakonom

Datum objave:
11.5.2012 7:55

Zadnja izmjena:
11.5.2012 10:30

Sjećate li se 36 super seksi djevojaka u narančastim oskudnim majicama i minicama? Ako vas pamćenje slabije služi, podsjetit ćemo vas da su one napravile pravu pomutnju na stadionima na SP-u 2010. u JAR-u.

Isto tako, otkrilo se da je za njihovu pojavu bio zaslužan pivarski div Bavaria. Njihov marketinški potez je otkriven, pa su djevojke uhićene te im je do kraja natjecanja zabranjeno takvo prikriveno reklamiranje.

Druga po snazi pivarska industrija u Nizozemskoj sada je opet u akciji. Na popularnom video portalu pojavila se snimka govora predsjednika UEFA-e Michaela Platinija u kojem jamči kako neće biti 'gerila-marketinga' na EP-u u Ukrajini i Poljskoj.

No odjednom, za vrijeme govora, pojavila se seksi djevojka u narančasto-plavom na čije atribute i osmijeh nisu ostali imuni ni ostali članovi UEFA. Platini im više nije bio zanimljiv, ali jest ono što je ona ponudila.


Seksi djevojka vs. Michel Platini

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr