ZAPALIO I HOTEL

Balotelli postao kandidat za piromana godine

07.05.2012 u 18:30

Bionic
Reading

Jedna od prvih roditeljskih lekcija u većini kućanstava je naučiti dijete da se ne igra s vatrom. Čini se da je napadač Manchester Cityja Mario Balotelli preskočio to predavanje

Krajem listopada Balotelli je u svojoj kući prijateljima priredio pirotehnički spektakl, izazvao veliki požar i teško oštetio unajmljenu 30-ak milijuna kuna vrijednu kuću. Luksuzno zdanje i dalje se obnavlja, a Mario se u međuvremenu preselio u hotel.

No, s adresom nije promijenio i svoje neobične navike koje uveseljavaju tabloide i njihove čitatelje. Slobodne večernje sate hiroviti je Talijan iskoristio za novu piromansku igricu i ponovno izazvao požar. Aktivirao je upaljač i vatru rasplamsavao sprejem. Nije dugo trebalo da pokućstvo plane i da u sobi nastane požar.

Nakon incidenta prošle jeseni Balotelli je javno propagirao odgovornost u korištenju zapaljivih sredstava, ali očito je sve bila samo gluma.

'To što je Balotelli napravio je strašno glupo. Plamen se mogao vratiti u limenku i izazvati eksploziju koja bi zasigurno dovela do ozljeda', prenosi upozorenje Daily Mirror. Kada se već ne može doprijeti do čudnog Marija, barem da ostali uče na njegovim pogreškama.