APSOLUTNA LUDNICA!

Pogledajte mega galeriju super hostesa s 402 Streetracea

25.04.2012 u 09:12

Bionic
Reading

S obzirom na to da će predstojećeg vikenda 402 Streetrace imati svoje novo uprizorenje u Velikoj Gorici, kao svojevrsnu najavu pripremili smo galeriju hostesa po kojima je taj oktanski spektakl i postao poznat

Ljubitelji automobila, brzina i utrka odavno imaju mogućnost, uz oktance, uživati i u pogledima na prelijepe djevojke koje se redovito vežu uz auto moto sport. Tako je u formuli 1, tako je i na startu i cilju reli utrka, a najljepše žene svijeta redovito su i uz automobile koji nisu namijenjeni utrkivanju, nego se izlažu po raznim sajmovima.

402 Streetrace svojim je obožavateljima ponudio i malo više, erotičnost djevojaka koje ne stoje samo uz automobile i motore, nego izvode performanse koji definitivno zainteresiraju mahom muški svijet.

Sviđalo se to nekome ili ne, mokre polugole djevojke postale su standard i one su itekako razlogom sve većeg posjeta utrkama.

S obzirom na to da će predstojećeg vikenda 402 Streetrace imati svoje novo uprizorenje u Velikoj Gorici, kao svojevrsnu najavu pripremili smo galeriju hostesa po kojima je taj oktanski spektakl i postao poznat. Redom su to prošlogodišnje fotke snimljene na Grobniku i u Gorici, a nema nikakve sumnje da ćemo slične scene gledati i za nekoliko dana uz pistu Zrakoplovno tehničkog centra.

Uživajte!