'BRZI I ŽESTOKI 6'

Bivša MMA prvakinja Gina u klinču s Vin Dieselom

24.04.2012 u 16:10

Bionic
Reading

Gladijatorica Gina Carano nastavlja glumačku karijeru. Ponuđena joj je uloga u šestom nastavku filma 'Brzi i žestoki' pa postaje jasnije da je i dalje nećemo gledati u MMA mečevima

Loše vijesti za fanove ženskog MMA. Jedan od najljepših MMA boraca na svijetu i bivša Strikeforceova prvakinja ostaje u holywoodskim vodama.

Gini Carano je ponuđeno da sudjeluje u snimanju novog nastavka popularnog filmskog serijala s brzim automobilima i seksi djevojkama, a u kojem glume poznati glumci akcijskih filmova – 'Brzi i žestoki'.

Glavne uloge i u šestom dijelu imat će Vin Diesel i Paul Walker koji se u filmu zovu Dominic Toretto i Brian O'Connor. Njih će loviti čuvari reda opet predvođeni Dwayneom Johnsonom (u filmu Luke Hobbs), a na njegovoj strani trebala bi biti i Gina Carano. Naravno, ako pristane.

Seksi Amerikanka je zadnju borbu imala 15. kolovoza 2009. kada ju je isprebijala Cristiane Santos. Nakon toga je Carano napustila svijet borbe te je snimila akcijski film 'Haywire'. Kritike su bile vrlo dobre pa je lijepa i opasna MMA borkinja odlučila ostati u Hoolywoodu.