DOBILA KAZNENU PRIJAVU

Nogometašica brutalno pred sucem šakama isprebijala suparnicu!

30.03.2012 u 14:40

Bionic
Reading

Rijetko viđen šakački napad na sportskim terenima, i to u utakmici srednjoškolskih nogometnih ekipa, dogodio se u utakmici prvenstva Južne Karoline

Igračica Lewisville High Seniora Annette McCullough nije podnijela sportski rušenje s leđa, čini se namjerno, nepoznate igračice Chester Higha, za glavu više od nje. McCullough se nakon prekršaja trenutačno digla s travnjaka i u naletu nekontroliranog bijesa nedaleko od sudaca utakmice šakama navalila na suparnicu.

Uhvatila ju je za kosu svezanu u rep, hrvačkim potezom srušila na tlo i potom manirom iskusne kick-bokserice lijevom rukom počela udarati snažno u glavu. Izvjestitelji lokalne TV-postaje izbrojili su 11 preciznih udaraca u seriji koji su završili na glavi nesretne žrtve.

Videosnimka pokazuje žrtvinu suigračicu koja je krenula pomoći unesrećenoj, ali je odustala, očito se prestravivši Annetteinih ubojitih direkata.

Nasilnicu je napokon zaustavila trenerica Chester Higha

McCullough je nakon neviđeno brutalnog napada na terenu dobila crveni karton, s travnjaka ju je prema svlačionici prepratio jedan od pomoćnih sudaca, a nakon što su iz lokalnog šerifova ureda vidjeli incident, 18-godišnjakinja se može pohvaliti i kaznenom prijavom. Sudit će joj se za opasan fizički napad. Nevjerojatan video možete vidjeti u prilogu ispod: