tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+11
Pula
+12
Rijeka
+14
Zadar
+12
Split
+15
Dubrovnik
+12

CRUDELI VS. NICHOLAS

Neki komentatori ne mogu obuzdati emocije

Uzvratna utakmica Arsenal – Milan izgledala je kao formalnost, ali se na kraju pretvorila u pravu dramu nakon koje su gosti preživjeli i plasirali se u četvrtfinale Lige prvaka. Mnogi su na tome dvoboju ostavili dosta živaca

Datum objave:
7.3.2012 14:24

Zadnja izmjena:
7.3.2012 14:41

Za nogomet kažu da je najvažnija sporedna stvar na svijetu, a za neke je,  izgleda, više od toga. Navijači luduju, urliču ili plaču, no osjećaje veselja ili tuge ne mogu obuzdati ni sami komentatori.

Tako dva videopriloga donose raspoloženje talijanskog komentatora Tiziana Crudelija te bivšeg Arsenalovog igrača Charlieja Nicholasa.

Prvi je veli fan Milana i svijetu su već poznati njegovi prijenosi koji izgledaju poput histeričnih ispada koji bi mogli biti kobni za toga 69-godišnjaka. Ni sada nije bilo drugačije, samo što se u glasu Crudelija osjećao očaj koji je kasnije zamijenila velika sreća zbog Milanovog sretnog prolaska.


Crudelijeva histerija
U isto vrijeme s emocijama se u izravnom prijenosu za otočke medije borio bivši škotski reprezentativac Charlie Nicholas koji je od 1983. do 1987. nosio dres 'topnika'. Nakon golova engleske momčadi bio je u transu, ali je na kraju smireno, jer Arsenal nije prošao dalje, zaključio da je to bila sjajna utakmica.

Nicholas se nije mogao obuzdati

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr