RUKOMETNA SRAMOTA

Pogledajte: Makljaža rukometaša Labina i Kutine

Bionic
Reading

Ružne scene s utakmice hrvatskog rukometnog prvenstva u Labinu. Okršaj između Mladog Rudara te Moslavine iz Kutine prekinut je samo dvije sekunde prije samog kraja zbog masovne tučnjave

O utakmici 16. kola još će se pričati. Ne zbog neke fenomenalne igre, nego zbog sramotne tučnjave koja je osvanula i na popularnom video portalu.

Kako pišu SN, najteže je nastradao domaći igrač Kristijan Matulja koji je sa slomljenim nosom završio u pulskoj bolnici. Nokautirao ga je gostujući igrač Jurić što je bio povod za 'boks' u kojem su sudjelovali gotovo svi igrači kao i navijači na tribinama.

Razmjena mišljenja šakama je trajala gotovo pet minuta, a suci su odlučili prekinuti susret kod rezultata 21:21.

Utakmica bi mogla biti registrirana 10-0 za domaćina jer su makljažu prema iskazu nadzornika iz Metkovića izazvali gostujući igrači.

Snimka incidenta - 1

Nadzornik je zabilježio da je sve organizirano prema propisima, ali ni desetak zaštitara i velik broj policajaca nije uspio spriječiti incident. U Labin je došao i velik broj navijača iz Kutine, a jedan nije mogao ući u dvoranu jer je imao čak 3,1 promila alkohola u krvi.

Na kraju su od domaćih prijavljeni Šušnja, pomoćni trenera Batinić i golmana Tursunović te gostujući igrači Horvat, Đozo i Masnec.

Sada je na redu Disciplinska komisija HRS-a.

Snimka incidenta - 2