ZA ŽENSKE OČI

Gologuzi šoumen raspametio žene na Villa Parku

13.02.2012 u 10:06

Bionic
Reading

Villa Park u nedjelju popodne vidio je minimalnu pobjedu Manchester Cityja nad domaćinom te novi šou steakera koji se nije libio pokazati svoju muškost

Manchester City je odnio bodove na Villa Parku pobijedivši domaćina Aston Villu s minimalnih 1:0, no glavninu šoa na sebe je preuzeo gologuzi streaker koji je dobro zabavio i sebe i prepune tribine. Neimenovanom mladiću očito nije smetala ciča zima, nego je hrabro pokazao svoju muškost skakućući pored zapanjenih nogometaša sve dok ga redari nisu sustigli i prekrili jaknama.

Upadi streakera gotovo su tradicija na Otoku, pa tako čak ni Wimbledon, na zgražanje tradicionalnih članova kluba, nije ostao pošteđen performansa golih guza otkačenih Engleza i Engleskinja. Upravo zbog toga već je dulje vrijeme otvorena rasprava o kažnjavanju gologuzih upada, jer osim nemorala, ljubitelji sporta bune se i jer takve scene i prekidi utakmica remete koncentraciju i mirnoću.

Kako bilo, sve kazne i rasprave očito nemaju tko zna kakav učinak jer s vremena na vrijeme na otočkim travnjacima fotoreporteri zabilježe golaće. Kako je to izgledalo na Villa Parku pogledajte u našoj fotogaleriji. Taj streaker nije se libio pokazati svoju muškost, gotovo da je pozirao fotićima.