tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+18
Pula
+19
Rijeka
+18
Zadar
+16
Split
+16
Dubrovnik
+21

ARIANNY, BRITTNEY, CHANDELLA

Seksi ring djevojke promoviraju UFC spektakl

U promociju sportskog spektakla UFC-a 143 uključile su se i ring djevojke iz najmoćnije MMA organizacije, i to tako što su zaigrale američki nogomet

Datum objave:
3.2.2012 9:46

Zadnja izmjena:
3.2.2012 12:03

Amerikanci znaju napraviti spektakl, pogotovo od sportskih događanja. Ovaj vikend je na rasporedu Super Bowl, a u UFC-u se trude da ta utakmica svih utakmica ne zasjeni UFC 143.  Super Bowlu više ne treba nikakva dodatna promocija, ali zato treba konkurentskim sportovima poput MMA.

U promociju MMA spektakla sada su uključene i ljepotice iz ringa, UFC-ove djevojke, i to one najpopularnije: Arianny Celeste, Brittney Palmer te Chandella Powell.

Njih tri su se našle na pješčanoj plaži s loptom i zaigrale američki nogomet. Sve su to iz blizine pozorno pratili muški pogledi, a najveći sretnik od svih je bio njihov sudac koji se aktivno uključio u utakmicu.

Inače, UFC 143 ćete kao i obično moći vidjeti ekskluzivno i uživo na kanalu Fight Channel PPV  (MaxTv, kanal 25) u noći sa subote na nedjelju 5. veljače od četiri sata iza ponoći.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr