RING DJEVOJKE

Arianny i Brittney među najpoželjnijim ženama svijeta

01.02.2012 u 15:00

Bionic
Reading

Objavljena je lista najpoželjnijih 99 žena svijeta u izboru muškog magazina AskMen, a među njima su se našle i dvije UFC-ove ring djevojke, Brittney Palmer i Arianny Celeste

Arianny je već treću godinu zaredom na toj listi - 2010. je bila 98., prošle godine 95., a sada je napravila ogroman napredak te se smjestila na 68. poziciju.

'Hvala svima koji su glasali. Čast je biti među 99 žena i sretna sam što sam dio tog društva', izjavila je Arianny.

U objašnjenju zašto je Arianny na listi stoji 'da postoji mnogo razloga zašto je UFC u usponu, a jedan od njih je i Arianny. Popularna oktogon djevojka bila je u Maximu, Sports Illustratedu i Playboyu te je postala jedno od prepoznatljivih lica MMA… Kladimo se da bi natjerala i Gandhija da postane fan UFC-a'.

Lijepa Arianny

No još bolje plasirana na listi bila je Brittney Palmer, koja se u tom društvu našla prvi put. I odmah je dohvatila 40. mjesto.

'Sjajno je kada vas prepoznaju. Presretna sam i hvala svima koji su glasali za mene. Imam najbolje fanove na svijetu', rekla je Brittney.

U objašnjenju stoji: 'Brittney je karizmatična čak i izvan kaveza, a krasi je i nesvakidašnji šarm. To su prepoznali i fanovi MMA diljem svijeta.'

Spomenimo da je najpoželjnija žena svijeta kolumbijska glumica Sofia Vergara.

Zavodljiva Brittney