POSJET RANGERSIMA

Bill Clinton glavna faca u Madison Square Gardenu

06.01.2012 u 14:59

Bionic
Reading

Utakmicu NY Rangersa i gostiju s Floride u Madison Square Gardenu pratio je i bivši američki predsjednik Bill Clinton koji je za uspomenu dobio i pak domaćih hokejaša

Iako već godinama nije prvi čovjek SAD-a, pa čak nije izravno upleten ni u aktualnu politiku Baracka Obame, nekadašnji američki predsjednik Bill Clinton rado je višen gost gdje god se pojavi. Tako je bilo i na noćašnjoj utakmici New York Rangersa i Florida Panthersa.

Kamere koje su prenosile događaje na ledu Madison Square Gardena snimile su trenutak kad je (vjerojatno) jedan od domaćih hokejaša preko pleksija dobacio pak bivšem predsjedniku, a on mu se zahvalio prvo mahanjem, potom i vojničkim pozdravom, onakvim kakvim se u NHL-u proslavio Jaromir Jagr proslavljajući svoje pogotke.

Pretpostavka je da je Bill Clinton u toj utakmici navijao za domaće hokejaše, a oni su do pobjede stigli 'zlatnim golom' Marijana Gaborika, 29-godišnjeg Slovaka, sada drugog strijelca lige, minutu i pol prije kraja produžetka. Konačni rezultat bio je 3:2 za Rangerse.