NASILNI STOJKOVIĆ

Golman Partizana divljački istukao suprugu

27.12.2011 u 09:51

Bionic
Reading

Golman Partizana navodno je prilično nalupao suprugu s kojom više ne živi, a prema pisanju srbijanskih medija, za to je od policije dobio samo - opomenu

Vladimir Stojković, bivši reprezentativac i aktualni golman Partizana, svojim skandaloznim ponašanjem podigao je Srbiju na noge. Prema pisanju beogradskog Kurira, Stojković je istukao suprugu, i to pred malodobnim sinom i njezinom majkom.

'Bojana je u subotu izašla s prijateljem i prijateljicom u klub Opozit i tamo je srela Vladimira s njegovom djevojkom Jelenom. U jednom trenutku Vladimir joj je prišao, a nakon samo nekoliko rečenica Bojana se okrenula i otišla kući', otkriva izvor Kurira i nastavlja kako je Stojković vrlo brzo krenuo za njom i stigao u njezin stan.

'Kad je Vladimir upao, u stanu su s Bojanom bile njezina majka, najbolja prijateljica i njihov sin Lav, koji je spavao. On je s vrata počeo sa svađom. Vikao je: 'Ubit ću te ako podneseš zahtjev za razvod.' Nakon toga krenuo je s udarcima u potiljak i svuda po tijelu, sve dok nije pala u nesvijest. Nastavio ju je udarati nogom na podu, a Bojanina majka i prijateljica su ga na kraju ipak uspjele odvojiti od Bojane.'

Nakon svega na očevid je stigla policijska patrola, no Vladimir Stojković nije zaradio poštenu prijavu. Kurir navodi da su mu policajci izrekli samo opomenu i otišli.

Bojana i Vladimir Stojković su se nedavno razišli, no sudski još nisu rastavljeni. Srpska manekenka navodno se definitivno odlučila za rastavu, a život će nastaviti u Švicarskoj, kod svojih roditelja.