FENOMENALNI 'MEDVJEDI'

Navijači skupili 600 kilograma hrane za radnike Đakovštine

24.10.2011 u 09:55

Bionic
Reading

Navijači zagrebačkih 'medvjeda' u velikoj akciji prikupili više od 600 kilograma pomoći u hrani i proizvodima za pomoć radnicima Đakovštine

U nedjelju je u Zagrebu organizirana velika sportsko-humanitarna akcija zagrebačkog Medveščaka i njihovih navijača za pomoć radnicima Đakovštine. Zbog izuzetno teške situacije u kojoj su se našli radnici Đakovštine, 'medvjedi' su pozvali svoje navijače i građane Zagreba na jednu skromnu ljudsku gestu i pomoć radnicima i njihovim obiteljima, a kako bi lakše izdržali izuzetno nezahvalnu situaciju u kojoj su se našli.

Upravo stoga organizirano je skupljanje pomoći u obliku nekvarljivih prehrambenih, ali i drugih namirnica uoči utakmice Medveščaka i Jesenica u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Kao i mnogo puta do sada, navijači KHL Medveščak Zagreb i građani Zagreba pokazali su svoje veliko srce, a nema sumnje da će svojim donacijama obradovati sve radnike Đakovštine. Koliko je akcija bila uspješna, najbolje će pokazati podatak da je u samo sat vremena trajanja akcije prikupljeno više od 600 kilograma pomoći u hrani i namirnicama - brašnu, mlijeku, tjestenini, riži, ulju, konzerviranoj hrani, šećeru, slatkišima, ali i stvarima za osobnu higijenu. 'Medvjedi' i njihovi navijači još su jednom pokazali svoju 'nježnu' stranu i svoje plavo srce poklonili radnicima Đakovštine koji od sada imaju još jednog sportskog prijatelja više.

'Moram naglasiti da sam izrazito ponosan na naše navijače koji su uoči utakmice skupljali pomoć za radnike iz Slavonije te su pokazali da imaju srce i da su spremni pomoći svima onima kojima je teško i koji se nalaze u teškim životnim situacijama. Sretan sam jer smo ponovo pokazali da smo svi kolektiv - i klub i navijači', izjavio je Robert Kristan, vratar Medveščaka.

Prikupljena pomoć će već danas oko 13 sati biti dostavljena radnicima u Đakovu zahvaljujući klupskom partneru - logističkoj tvrtki TRAST koja je samo za ovu priliku organizirala svoja transportna vozila za prijevoz prikupljene pomoći.