AKCIJA ZA LJEPŠI GRAD

Mogu li hokejaši i rukometaši bolje od nogometaša i košarkaša?

30.09.2011 u 10:12

Bionic
Reading

Drugu godinu zaredom Antena Zagreb uređuje derutne lokacije u gradu Zagrebu, a sve na prijedlog slušatelja. U akciji im pomažu i poznati sportaši

Zagrebački 'medvjedi' Tom Zanoški, Ryan Kinasewich, Kenny MacAulay, Mislav Blagus i Saša Martinović, uz rukometaše RK Zagreba Manuela Štrleka, Gyulea Gala i Davida Špilera, te glumce i građane Zagreba ove subote napadaju novu gradsku lokaciju u sklopu akcije Za ljepši grad.

Od tržnica do ureda, od škola do sportskih borilišta, prepričava se akcija Za ljepši grad jer Zagreb diše s istoimenom akcijom Radio Antene! Građani Novog Zagreba u velikom su broju protekloga vikenda zajedno s igračima Dinama i Cibone uredili derutni podhodnik Utrine - Zapruđe.

Ove subote, 1. listopada od 10 sati na redu je zapušteni prolaz Runjaninova – Koturaška u samom centru Zagreba, kod botaničkog vrta. Hoće li se hokejaši i rukometaši bolje snaći s metlom, lopatom i kistom, ili svojim standardnim alatom pakom ili loptom od nogometaša i košarkaša - saznat ćemo već u subotu.

'Ovo je najmanje što možemo učiniti za ovaj grad koji nam pruža nevjerojatno podršku na utakmicama! Za mene je velika stvar bila vratiti se u Zagreb, ali je još veća stvar i doživljaj sudjelovati u jednom ovakvom projektu! Očekujem da će nam se pridružiti što više građana i da ćemo uz dobar posao imati vremena i za zabavu', izjavio je ususret akciji Tom Zanoški, zagrebački hokejaš povratnik iz Kanade. Naime, Tom se zbog hokeja i kako bi obukao Medveščakov dres nakon 18 godina vratio ponovno u Zagreb gdje je rođen i odakle je sa samo devet godina iselio u Kanadu kamo su roditelji otišli u potrazi za poslom. U prve dvije utakmice Zanoški je svojim umijećem na ledu i golovima postao miljenik zagrebačke publike!

U subotnjoj akciji pridružit će mu se i suigrači s leda, Kanađani Ryan Kinasewich i Kenny MacAulay, Zagrepčanin Mislav Blagus i njemački Hrvat Saša Martinović.

Drugu godinu zaredom Antena Zagreb uređuje derutne lokacije u gradu Zagrebu na prijedlog slušatelja. U akciji im pomažu i poznati stanovnici Zagreba.