JOHNATAN DE FALCO

Ostavio se nogometa zbog glume u gej pornićima!

18.09.2011 u 20:22

Bionic
Reading

Belgijski nogometaš, nekadašnji član Mechelena i Leuvena, Jonathan de Falco odlučio se u 26. godini ostaviti nogometa i krenuti u novu avanturu. De Falco će ubuduće snimati gej pornofilmove

Dok se nogometaši u pravilu odlučuju na završetak karijere zbog ozljeda, belgijski veznjak Jonathan de Falco, koji je igrao za Mechelen i Leuven, odlučio se u 26. godini ostaviti nogometa nakon što je javno istupio s priznanjem da je homoseksualac te je nakon razgovora s čelnicima kluba odlučio da će ubuduće snimati gej porniće.

'Svakog dana sam sve sigurniji u sebe i ono što sam. Morao sam napraviti korak u svom životu i nakon razgovora s čelnicima odlučili smo da je najbolje da napustim klub i napravim promjene u svom životu. Nogometni svijet nije najbolje mjesto za gej igrače. Previše je predrasuda i manjka tolerancije. Od svoje 20. godine krećem se u gej krugovima, no kada sam igrao nogomet nitko to nije primjećivao. Da su moji suigrači prije znali za moju seksualnu orijentaciju, sigurno bih imao problema', kazao je De Falco, koji se priključio vrlo kratkom popisu nogometaša koji su priznali svoju gej orijentaciju. Svojedobno je Englez Justin Fashanu prvi priznao da je homoseksualac, a 1998. počinio je samoubojstvo.

De Falco će u pornićima glumiti pod umjetničkim imenom Stany Falcone.