I TO NOGOMETNOG

Mlada i lijepa, idealna za predsjednicu kluba

14.09.2011 u 13:43

Bionic
Reading

Novu je glavnu direktoricu u 29-godišnjoj Carolyn Still dobio Mansfield Town, nogometni klub iz prve neprofesionalne (generalno pete) lige u Engleskoj

Gospođica Still najmlađa je čelnica jednoga nogometnog kluba u Engleskoj, te jedna od rijetkih žena – uz dopredsjednicu West Hama Karren Brady – na visokim upravljačkim pozicijama u engleskim nogometnim klubovima, inače tipičnome muškom svijetu.

Still, diplomirana politologinja s Durhamskog sveučilišta, izgleda kao da je u nogomet došla iz modne industrije. Slučajno to ovom prilikom odgovara istini: prije Mansfield Towna radila je u upravljačkim strukturama Bulgari SpA-a i Gucci Groupa, dvjema ponajvećim kompanijama za proizvodnju modnog luksuza.

'Za mene je velika privilegija što mi je ponuđena prilika da vodim nogometni klub. Namjera mi je donijeti nove ideje u poslovanju, posebice izvan travnjaka. Želim probuditi uspavane navijače različitim inicijativama. Želim se povezati s njima i otkriti što žele', rekla je lijepa Carolyn pri inauguralnoj izjavi za službene internetske stranice kluba.