TRAGEDIJA NA 'OTOKU'

Na smrt pretučen velški navijač?

07.09.2011 u 09:16

Bionic
Reading

Smrt neidentificiranog 44-godišnjeg navijača Walesa zasjenila je dvoboj Engleske i Walesa na Wembleyju, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo

Londonska policija izvijestila je u svom priopćenju kako je dobila prijavu o napadu na području izvan stadiona Wembley. Hitna pomoć pozvana je 25 minuta prije početka utakmice. Stigli su na lice mjesta u roku od tri minute i pružili pomoć unesrećenom muškarcu koji je pretrpio srčani udar. Poduzeli su sve što su mogli kako bi oživjeli pacijenta i prebacili ga u bolnicu. No, u bolnici je nesretni navijač Walesa preminuo.

Goal.com javlja kako je navijač Walesa preminuo od ozbiljnih ozljeda glave. Policija je privela šestoricu navijača, za koje vjeruje da su navijači Walesa, povezanih s incidentom. Nije poznato je li došlo do incidenta u kojem su sudjelovali navijači obje reprezentacije.

Engleska se pobjedom 1:0 približila plasmanu na Europsko prvenstvo. Pojedinosti o slučaju u kojem je preminuo navijač Walesa pojavile su se tek dva sata nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Policija vjeruje da joj je poznat identitet preminulog navijača, ali još čeka formalnu identifikaciju. Slučaj istražuje policijski odjel za ubojstva i teški kriminal.

Englesku pobjedu zasjenila je tragedija