TROJE TEŠKO OZLIJEĐENIH

Igrač Boltona pijan se zabio u zid i ubio suputnicu

03.05.2011 u 14:41

Bionic
Reading

Branič engleskog nogometnog premierligaša Boltona Španjolac Marcos Alonso (20) izazvao je u Madridu prometnu nesreću u kojoj je poginula jedna osoba, a još tri su teže stradale

Bivši igrač Real Madrida, čiji je djed legenda 'kraljevskog kluba' Marcos Alonso Imaz, poznatiji kao Marquitos, a otac Marcos bivši član Barcelone i Atletico Madrida, automobilom se velikom brzinom zabio u zid. Pretpostavlja se da je bio u alkoholiziranom stanju. Poginula je njegova 18-godišnja suputnica, dok je preostalo troje prijatelja koji su bili u automobilu ozlijeđeno, no njihovi životi nisu u pitanju. Alonso je prošao bez ogrebotine.

Nesreća se dogodila u ponedjeljak ujutro nakon što je Alonso doputovao u Madrid poslije utakmice protiv Blackburna. Susret protiv Roversa je odgledao kao rezerva, a nekoliko sati kasnije izazvao je nesreću. Mladi Španjolac odmah je lišen slobode i nalazi se u pritvoru. Sud će kasnije odlučiti hoće li suigraču našeg Ivana Klasnića odobriti jamčevinu ili će početak suđenja dočekati u pritvoru.

Alonso je stigao među Wandererse prošlog ljeta iz Real Madrida potpisavši ugovor na tri godine. Njegov djed 'Marquitos' igrao je za Real od 1954. do 1962. godine i upisao je 158 nastupa. Njegov otac, Marcos Alonso je u Primeri sakupio 302 nastupa i postigao 46 golova. Pet godina je igrao za Atletico Madrid, a pet za Barcelonu. Karijeru je zaključio 1991. godine nakon jedne sezone provedene u Racing Santanderu.