POLETARCI DOBILI OVACIJE

Mamić nakon lopte u auto opsovao navijača

11.04.2011 u 17:41

Bionic
Reading

Nastavlja se dvodnevni prosvjed Dinamovih navijača ispred maksimirskog stadiona koji je počeo u nedjelju predvečer, a kulminaciju će imati u vrijeme održavanja sjednice Skupštine NK Dinamo u utorak u 18 sati

Rano poslijepodne središnjeg dana prosvjeda na livadi iz spomenika pod zapadnom tribinom provelo je 50-ak navijača. Veći broj pristaša očekuju nakon kraja radnog vremena, a u utorak navečer vjeruju da će prisutne biti tisuće.

Odgovornost je, nakon sinoćnjeg uhićenja organizatora skupa, preuzela jedna djevojka, a jutro je proteklo u mirnom tonu. Navijači su postavili mali kamp, održavaju čistoću i čekaju utorak.

Zdravka Mamića nisu vidjeli, ali zato je oko 16 sati iz stadiona prema Borongaju izišao sportski direktor Zoran u svom Audiju. Navijači su u to vrijeme 'haklali' nogomet kod izlazne rampe i odjednom je Audi najmlađeg brata Mamića pogodio jak šut. Teško je ocijeniti da je pogodak bio slučajan, a tako je mislio i Zoran koji je spustio staklo i iz auta krivcu zavikao: 'Govno jedno.'

Sve je prošlo bez daljnjih incidenata, a organizatori, koji očekuju da će čitav 'kamp' i prosvjedi proći bez nemilih scena, kasnije su ukorili svog kolegu.

Nedugo nakon toga, na trening se uputila i jedna od najmlađih Dinamovih selekcija koja je pored livade prošla praćena glasnim navijanjem.

Na nekoliko okolnih punktova parkirani su policijski automobili, no povoda za intervenciju nema.