Sportski magazin HUMANITARNA AKCIJA

U subotu na Bundeku 'Trčimo za Japan'

  • Autor: Hina
  • 1.4.2011 12:49:14
  • 1.4.2011 12:44:35

Kako bi se pomoglo stradalima od potresa i tsunamija u Japanu, u subotu, 2. travnja, na jezeru Bundeku održat će se dobrotvorna rekreativna utrka 'Trčimo za Japan' kojom se, osim prikupljanja novca za potrebite u Japanu, promiče ljubav prema športu te ističe važnost ljudske solidarnosti i društvena osviještenost

Društvo športske rekreacije 'Aktivan život', Atletski klub 'Sljeme' i Atletski klub 'Veteran' zajedno s tvrtkama 'Toyota Croatia' i Zagrebačkim holdingom pozivaju sve ljubitelje trčanja koji žele pomoći Zemlji izlazećeg Sunca, poznatoj po velikoj ljubavi prema trčanju i discipliniranom načinu života, da im se pridruže u tom humanitarnom događaju. Sav novac prikupljen za utrku donirat će se stradalima od potresa i tsunamija u Japanu.
U 11 sati počet će rekreativna utrka građana 'Krug za Japan' u duljini od 1,6 kilometara oko velikoga i malog jezera, a u 11,30 sati natjecateljska utrka od osam kilometara po cijelome parku Bundeku.

Za prijavu je dovoljno upisati se na dan utrke u parku Bundeku od 8,30 do 11 sati, a minimalna svota za prijavu je 20 kuna. Novac će se izravno donirati Veleposlanstvu Japana zajedno s popisom svih natjecatelja - donatora, a svi bi donatori, kao potvrdu donacije i kao uspomenu na taj događaj, trebali dobiti startni broj s logotipom utrke.

Sva pravila i pojedinosti natjecanja mogu se pronaći na internetskoj stranici www.trcanje.hr.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku