STROGI ZAKONI

Croucha umalo išibali zbog mlade stjuardese

28.03.2011 u 13:31

Bionic
Reading

Engleski napadač Peter Crouch izbjegao je šibanje i zatvorsku kaznu nakon što su ga vlasti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima uhvatile u, po njihovom zakonu, nemoralnom djelu

Visoki golgeter 'spursa' opet je na naslovnicama tabloida. Engleski mediji su otkrili da je Crouch jedva izvukao čitavu glavu iz Dubaija gdje se je momčad pripremala prije utakmice Lige prvaka s Milanom.

Naime, nakon što je na pijanku sa suigračima potrošio 60 tisuća funti, odlučio se zabaviti na drugi način. Posjetio je luksuzni hotel Millenium Tower gdje se je upisao pod lažnim prezimenom Johnson te je otišao u sobu stjuardese Suzanne Thunestveit (22).

Kod mlade djevojke bio je tek desetak minuta, nije bilo seksa, ali je svejedno završio u rukama zaštitara. Zatim je slijedilo ispitivanje zato što je prekršio zakon u UAE-u gdje osobe suprotnog spola koje nisu vjenčane ne smiju biti u zajedničkoj prostoriji.

Tottenhamov igrač se ipak izvukao samo s usmenom opomenom iako mu je prijetio zatvor i šibanje. No, sada slijede novi problemi za Croucha.

Njegova zaručnica Abbey Clancy s kojom ima dijete sigurno neće biti blaga kao zaštitari. Već mu je oprostila jednu nevjeru s prostitutkom Monicom Mint, ali njezina bukvica očito nije urodila plodom.