S 30 KUNA DO TEKME

Konačno kreće sportski Pay-Per-View na MAXtv-u

04.02.2011 u 19:28

Bionic
Reading

Ovoga vikenda MAXtv kreće s uslugom Pay-Per-View (PPV) na kanalima Arena Sport. U subotu i nedjelju u ponudi je 12 sportskih događaja. Ima tu za svakoga ponešto - nogometa, košarke, hokeja, rukometa te Super Bowl

Cijene i kako do sadržaja

Ovog vikenda isprobajte novu uslugu MAXtv-a - pojedinačni sportski sadržaji na vaš zahtjev! Od subote, 5. veljače, na kanalima 20 i 21 sami birajte sportski sadržaj koji želite gledati! Odsad pojedinačne sportske sadržaje s ekskluzivnih MAXtv kanala Arenasport 1 i Arenasport 2 možete gledati na zahtjev putem nove MAXtv usluge Pay-Per-View, čak i ako niste pretplatnik MAXtv-ovog Sportskog paketa.

Prebacite na jedan od dva Pay-Per-View kanala na 20 i 21. poziciji MAXtv-a te unajmite željeni sportski sadržaj na zahtjev unosom vašeg pina za kupnju koji koristite i prilikom unajmljivanja filmova u maxtv videoteci.

PPV sadržaje možete kupiti sat vremena prije početka emitiranja sportskog derbija. Ukoliko zakasnite na početak, ne brinite se, jer PPV sadržaje možete kupiti i tijekom trajanja događaja koji želite gledati.

Najave svih sportskih događanja koje ćete moći pojedinačno kupiti i gledati možete vidjeti na TV vodiču, 0. kanalu MAXtv-a i na MAXtv portalu.

Cijene PPV sportskih sadržaja kretat će se od 20 do 60 kn. Čim prebacite na kanal na ekranu ćete dobiti informaciju o cijeni i vremenu emitiranja sljedećeg PPV sadržaja.

Cijene sportskih sadržaja na zahtjev za ovaj vikend su 30 kn po sadržaju.

Evo i konkretnih koraka za kupovinu PPV sadržaja: kliknite OVDJE!

U subotu ponuda počinje all stars utakmicom (14 sati) najjače hokejaške lige u Europi - KHL. Gledatelji imaju priliku vidjeti najveće zvijezde na Starom kontinentu koje su nekada žarile i palile NHL-om.

Nešto kasnije (17 sati) možete odabrati sudar bivših košarkaških divova s prostora bivše države, Cibone i Crvene zvezde, koji se nalaze u velikoj rezultatskoj te financijskoj krizi. Tko se bolje snalazi u takvom okruženju, najbolje da se sami uvjerite.

Tu su i dvije utakmice talijanskog prvenstva: Udinese - Sampdoria (18) i Cagliari - Juventus (20.45), a može se očekivati zanimljiv nogomet, jer sva četiri kluba love europske pozicije.

U Njemačkoj je na rasporedu rukometni all star (20.15). Bundesliga je najjača liga na svijetu, a na revijalnom okršaju naći će se i tri hrvatska igrača, Lacković i Duvnjak iz HSV-a te Ninčević iz Füchse Berlina.

Za kraj bogate večeri nogomet za sladokusce. Atletico Madrid gostuje na Nou Campu gdje će pokušati zaustaviti briljantnu Barcelonu. Katalonci love 16. pobjedu u nizu, kojom bi postavili novi rekord u Primeri.

Nedjelja je prvo rezervirana za nova dva sraza Serie A (oba u 15 sati) u kojima će biti vatreno. Naime, vodeći Milan gostuje kod neugodne Genoe koja se mora vaditi, a drugoplasirani Napoli je domaćin Cesene koja se grčevito bori za opstanak. U večernjem terminu (20.45) na redu je derbi 24. kola talijanske lige između Intera i Rome. Njihovi posljednji ogledi bili su prožeti nervozom i dramom, a remi nikoga neće zadovoljiti.

U 17 sati Zadar će tražiti bodove spasa u NLB-u protiv Igokee, a u 19 sati u španjolskoj ligi madridski Real dočekuje imenjaka iz Sociedada. Pobjeda je imperativ za 'kraljeve' koji sve teže drže korak s Barcelonom.

I za kraj bogate nedjelje preporučujemo najveći sportski događaj u SAD-u, u ponoć: ludilo Super Bowla u kojem se sastaju Pittsburgh i Green Bay. Nekoliko sati vrhunske zabave koju pravi sportski fanatik ne smije propustiti.