LIJEPA GESTA

Ljubičić s klincima na PBZ Zagreb Indoorsu

03.02.2011 u 13:20

Bionic
Reading

Susret za mališane iz dječjih domova s poznatim tenisačima PBZ i PBZ Card organizirali su tradicionalno šestu godinu zaredom, a novost ove godine je veći broj djece i domova koji su bili uključeni u ovaj jednodnevni posjet turniru

Privredna banka Zagreb i PBZ Card, kao naslovni sponzori ATP turnira PBZ Zagreb Indoors, organizirali su sad već tradicionalni posjet turniru za djecu štićenike 11 dječjih domova. Za vrijeme domjenka u VIP salonu u Domu sportova stotinjak djece je imalo priliku družiti se i fotografirati s našim slavnim tenisačem Ivanom Ljubičićem. Tom su prilikom djeca od Privredne banke Zagreb i PBZ Carda također dobila darove i karte za teniski susret parova Ivanišević, Čilić - Polasek, Zelenay.

PBZ Card je darovao djeci jednodnevni izlet u organizaciji PBZ Card Jumbo Travel Servicesa u Park prirode Lonjsko polje i Čigoč, europsko selo roda.

Privredna banka Zagreb i PBZ Card organizirali su susret za mališane iz dječjih domova s poznatim tenisačima PBZ i PBZ Card već šestu godinu zaredom, a novost ove godine je veći broj djece i domova koji su bili uključeni u jednodnevni posjet turniru.

Inače, nije to prva takva humanitarna gesta Ivana Ljubičića. Dosad nikad nije odbijao slične događaje, pa je u svijetu izvrsno odjeknulo i Ljubino druženje s djecom u Stockholmu tijekom listopada prošle godine. Tad je s Rogerom Federerom igrao humanitarni meč pred 5.000 navijača i nakon njega zaigrao tenis i s klincima.