SVE ZA DJEVOJKU

Ona je kriva za brutalan i podmukli nokaut

11.01.2011 u 09:01

Bionic
Reading

U trećem kolu FA kupa niželigaš Stevenage je izbacio premierligaša Newcastle, ali velika pobjeda ostat će ukaljana i zbog incidenta koji se dogodio na travnjaku nakon utakmice

Slavlju domaće momčadi pridružili su se i navijači, no jedan od njih je došao zbog sasvim drugog razloga. Prišao je jednom od junaka utakmice, Scottu Lairdu, te ga je iznenada udario i nokautirao.

Kamere su sve snimile, a uskoro se saznalo da je divljak Rob Fitzgerald. Otkrila ga je njegova djevojka Jade Coles (24) koja je za The Sun i objasnila razloge tog bezumnog čina.

'Bila sam u vezi sa Scottom prije dvije ili tri godine, a Rob je znao za to. Scott je bio igrač i izvan terena, ženskar', rekla je Jade, koja smatra da je zbog toga njezin dečko poslije utakmice na neki način branio njenu čast.

'Rob je bio na travnjaku gdje se veselio i vidio je Scotta kako slavi te izgubio živce. Pio je i zato se to dogodilo. Ponio se zaštitnički. No bio je to trenutak ludila', rekla je 24-godišnja plavuša.

Policija je uhitila Roba i on se još uvijek nalazi u pritvoru, a sam nogometaš nije želio davati previše pozornosti incidentu.

'U redu sam. To je bio fantastičan dan za svakoga u Stevenageu i ne želim da taj incident sve zasjeni', rekao je Scott.

Trenutak Robovog ludila