HUMANITARNA UTAKMICA

'Vatreno srce' pomoglo poplavljenom Metkoviću

Bionic
Reading

U ponedjeljak navečer odigrana je malonogometna humanitarna utakmica između momčadi Srna i prijatelji i Župe Sv. Nikole za pomoć nastradalima u nedavnim poplavama

Prije utakmice pred oko 3.000 gledatelja u sportskoj dvorani u Metkoviću, doniran je ček Zaklade Vatreno srce od 20.000 kuna. Hrvatski reprezentativci opet su pokazali veliko srce, a prepuna dvorana je uživala u lijepim potezima.

'U dogovoru s izbornikom Slavenom Bilićem i ostalim igračima osnovali smo zakladu Vatreno Srce koja pomaže svima kome je potrebna pomoć. Do sada smo pomogli mnogim obiteljima i usrećili mnogo djece, tako da nije bio problem odvojiti ovih 20.000 kuna za pomoć nastradalima u Župi Sv. Nikole, i ovim putem zahvaljujem cijeloj reprezentaciji od srca', rekao je Darijo Srna za dalmacijanews.com te dodao:

'Također bih zahvalio i mojim prijateljima koji su došli i odazvali se mome pozivu, a najvažnije je od svega da pomoć koju smo prikupili odlazi u prave ruke.'

Srnina momčad (Jakirević, Srna, Vukojević, Bogdanović, Križanac, Gabrić, Vukušić, Oršulić, Jelavić) na kraju je slavila sa 9:8, ali rezultat u ovoj utakmici bio je najmanje bitan.