Lino VILIBALD PJEVAO POBJEDNICIMA

Lino višebojac u 2.OŠ Vrbovec

  • Autor: tportal.hr
  • 26.10.2010 10:28:16
  • 26.10.2010 10:12:17

Druga osnovna škola Vrbovec ponovo je bila odličan domaćin, goste su dočeli s razigranim oglasnim pločama, dječji crteži Lina ukrasili su prostoriju za press konferenciju, a razredi su se natjecali u što originalnijem maskiranju. Taj dječji svijet veselja, prijateljstva i pjesme na papir je u svom radu odlično prenijela Marinela Blažotić koja je za to nagrađena slatkim paketom Podravke.

Prijatelji iz šestog D razreda Karlo Premzl i Domagoj Solarić na kraju Lino višebojca u 2. Osnovnoj školi Vrbovec imali su jednaki broj bodova. Pobjednika je trebalo odrediti pripetavanjem,a dječaci su odabrali nogomet. Tri Karlova udarca s bijele točke Domagoj je spretno obranio,a već prvi njegov pokušaj završio je ispod vratnice. Domagoj je tako osvojio pobjednički pehar i plasman u veliko finale Lino višebojca. Pomalo suzdržani dječak skromno je izjavio da se nadao pobjedi jer trenira za golmana,a pehar će pokloniti bratu koji mu u tome pomaže. Obradovale su ga čestitke Nikole Jurčevića, člana stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije koji je u malom Vrbovčanu prepoznao veliki talent.

Pobjednica kod djevojčica Ana Bulić do prvog je mjesta došla nešto lakše, a rumenilo u obraze natjerali su joj brojni čestitari među kojima je na njenu veliku radost bio i Vilibald Kovač. Mladi koprivnički pjevač, finalista showa Hrvatska traži zvijezdu postao je zaštitno lice Lino višebojca,a njegovo pojavljivanje u Vrbovcu izazvalo je pravu euforiju. S Vilijem je pjevala cijela dvorana, a njegovo nadmetanje u košarci s časnom Katarinom izazvalo je buru oduševljenja. Vili je bio nešto spretniji, a časna je uz poruku: 'Baš se odlično zabavljamo, hvala Podravki, Sportskim novostima i HT na odličnom projektu', ponosno odjenula majicu Lino višebojca.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još