Lino

15. STUDENOG

Lino višebojac u Gospiću

Na svom putu kroz Hrvatsku tijekom kojeg će obuhvatiti ukupno 24 osnovne škole u svim županijama, Lino višebojac dolazi i u Gospić. Domaćin zajedničkom projektu Podravke, Sportskih novosti i HT-a je OŠ Dr. Jure Turićačijih će 760 učenika radost sportskog druženja, natjecanja i zabave kojeg je osmislio legendarni kapetan vatrenih Zvonimir Boban, osjetiti u četvrtak 15. studenoga.

Ponajbolji razredni predstavnici natjecat će se u trčanju, košarci, nogometu, rukometu, potezanju užeta i skoku u dalj, a oni skloniji kulturi pripremit će prigodni umjetničko-zabavni program. U skladu s praksom da se s djecom u Lino višebojcu druže poznati sportaši u OŠ Dr. Jure Turića doći će jedna od ponajboljih hrvatskih atletičarki svih vremena Ivana Brkljačić, zatim članica KK Gospić i hrvatske reprezentacije Ivana Jurčević te hrvač Božo Starčević iz Hrvačkog kluba Gospić. Vrsni sportaši pomagat će višebojcima u osvajanju bodova te najboljima uručiti pobjedničke pehare.

Lino višebojac u OŠ Dr. Jure Turićau Gospiću započinje u 11 sati.
Sve o temi: lino višebojac

Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr