Lino 10. LISTOPADA

Lino višebojac u Požegi

  • Autor: tportal.hr
  • 9.10.2012 12:04:41
  • 9.10.2012 11:38:03

Ivan Tomečak nogometaš Dinama i Ivan Horvat, svjetski juniorski doprvak u skoku s motkom i najmlađi hrvatski Olimpijac u Londonubit će gosti Lino višebojca u OŠ Antuna Kanižlića u Požegi u srijedu 10. listopada.

Uz puno dobre zabave i veselja u Požegi se očekuju zanimljiva natjecanja u trčanju, košarci, nogometu, rukometu, potezanju užeta i skoku u dalj i marljivo prikupljanje bodova koji najboljima donose pehar i mogućnost sudjelovanja na velikom finalu Lino višebojca koje će krajem svibnja sljedeće godine okupiti pobjednike iz 24 hrvatske škole.

Lino višebojac kojeg sedmu sezonu organiziraju Podravka, Sportske novosti i HT do sada je obuhvatio više od 110 000 osnovaca iz cijele Hrvatske. Pokrenut prema ideji legendarnog kapetana vatrenih Zvonimira Bobana postao je jedinstveni festival dječjeg veselja koji potiče bavljenje sportom, fairplay i fair navijanje te dječju kreativnost i maštovitost u predstavljanju svojih talenata. Posebnu notu cijelom projektu daje činjenica što on ostvaruje sportske snove pobjednicima, pa su tako tri dječaka i jedna djevojčica putovali na vrhunska sportska događanja u Barcelonu, Hamburg i London gdje su upoznali svoje sportske idole Messija, Modrića, Vorija, Duvnjaka, Lackovića, Kranjčara.

Lino višebojac u OŠ Antuna Kanižlića u Požegi započinje u 12 sati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još