22. OŽUJKA

Lino višebojac u Kastvu

21.03.2012 u 15:48

Bionic
Reading

Proslavljeni vaterpolista Samir Barač, koji je vlasnik zlata sa svjetskog prvenstva te jedne zlatne i dvije srebrne medalje s europskih prvenstava bit će gost Lino višebojca koji će se održati u OŠ Milana Brozovića u Kastvu u četvrtak, 22. ožujka.

Uz Samira Barača svoje veliko sportsko iskustvo s malim višebojcima podijelit će i jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena Mirza Džomba u čijim vitrinama su također brojna olimpijska, svjetska i europska odličja. Osim ovih vrhunskih sportaša s djecom će se družiti i popularni pjevač Dražen Turina Šajeta, inače veliki prijatelj medvjedića Lina.

Uz puno dobre zabave i veselja u Kastvu se očekuju zanimljiva natjecanja u trčanju, košarci, nogometu, rukometu, potezanju užeta i skoku u dalj i marljivo prikupljanje bodova koji najboljima donose pehar i mogućnost sudjelovanja na velikom finalu Lino višebojca koje će krajem svibnja okupiti pobjednike iz 24 hrvatske škole.

Lino višebojac kojeg šestu sezonu organiziraju Podravka, Sportske novosti i HT i koji je do sada obuhvatio više od 100 000 osnovaca u Hrvatskoj, započinje u 11 sati.