ZABLJESNULE DORIS I ANA

Lino višebojac u OŠ Ladimirevci

27.02.2012 u 12:48

Bionic
Reading

Čak 160 bodova osvojila je u višeboju Doris Janjić, što ovu učenicu sedmog razreda OŠ Ladimirevci svrstava među najuspješnije sudionice svih sezona Lino višebojca!

Mirna djevojčica najbolje je trčala i najdalje skočila u dalj, bila je precizna u slobodnim udarcima, a žustro se borila i u svojoj ekipi koja je pobijedila u svim grupnim igrama. Baš kao da je sport njen životni odabir. No upravo suprotno, Doris je zaljubljena u glazbu, već pet godina u glazbenoj školi svira klavir, a pobjeda u Lino višebojcu došla joj je prilično neočekivano. No neizmjerno joj se obradovala baš kao i odlasku u finale gdje će je pratiti vršnjakinja Ana Perak koja nije sudjelovala u višeboju, ali je svojim odličnim nastupom u kulturnom programu oduševila organizatore i odmah dobila pozivnicu za završnicu.

Uz pjevačicu Anu i vrsnu višebojku Doris na finale se sprema i Marino Dedić učenik šestog razreda koji je, baš kao i godinu dana stariji Vinko Paleka u natjecanju osvojio 130 bodova, ali je smirenim pripetavanjem u nogometu uspio osvojiti pobjednički pehar. Ako će finaliste iz Ladimirevaca pratiti navijački autobus u njemu će zasigurno počasno mjesto imati Mateo Janjić koji je na vrlo samouvjeren, ali i duhovit način pobijedio sportskog gosta Lino višebojca Marka Babića. Iskusni nogometaš koji iza sebe ima 49 nastupa za hrvatsku reprezentaciju i brojne utakmice u najjačim europskim ligama morao je pokleknuti pred talentiranim učenikom sedmog razreda koji je istakao da nogomet igra od rođenja.

Svoje mjesto u eventualnom navijačkom autobusu osigurala je i Marcela Varžić iz sedmog razreda koja je neiskvarenim dječjim očima poželjela gledati pravedniji svijet, cijeli četvrti razred iz PŠ Ivanovci koji je kao najbolja navijačka skupina nagrađen Lino višebojac pilowsima te Martina Pušić i Laura Kurtović, učenice osmog razreda koje su boje Lino višebojca vrlo maštovito rasporedile po svojim licima i prekrasnom ručno izrađenom transparentu. Moguće je da im se pridruži i Marko Babić, koji je kao pravi vatreni s velikim veseljem podijelio radost druženja s djecom.