9. VELJAČE

Lino višebojac u Goli

07.02.2012 u 11:52

Bionic
Reading

Lino višebojac, sve uspješniji projekt Podravke, Sportskih novosti i HT-a, u ovoj sezoni dva puta gostuje u Koprivničko-križevačkoj županiji. Nakon što je razveselio učenike OŠ Đuro Ester u Koprivnici gdje su se s djecom družili stolnotenisači Zoran Primorac i Sandra Paović, nogometaš Slaven Belupa Mario Gregurina i šahista Podravke Jurica Srbiš, Lino višebojac dolazi u Golu.

Učenici tamošnje osnovne škole kojima će se kao gosti pridružiti mališani iz dječjeg vrtića i kolege iz prijateljskih škola Drnje i Kloštar Podravski, imat će u četvrtak, 9. veljače, priliku iskazati svoju spretnost u raznim sportskim disciplinama te kreativnost u glazbenom, likovnom i literarnom stvaralaštvu. U osvajanju bodova malim višebojcima pomagat će poznati sportaši, golmanica RK Podravka Vegeta i hrvatske reprezentacije Marta Žderić i bivši član hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Soldo koji je za vatrene odigrao 61 utakmicu.

Iskusni sportaš i mlada sportašica zasigurno će dati posebni naboj veselom događanju koje prema zamisli idejnog tvorca Zvonimira Bobana uspješno spaja sport i kulturu, promovira fairplay i druženje među djecom.

Lino višebojac u OŠ Gola započinje u 11 sati.